JK om rättegången mot The Pirate Bay

I kväll pratar Anders och jag The Pirate Bay-rättegång i Agenda. Det är inga djupare resonemang men lite grundkurs inför rättegången. Kolla på tv2 klockan 21.15, eller på webben. (Uppdatering: De blandar ihop våra namn på skyltarna. Är det det här våra licenspengar går till? Va? VA?)

Jag pratade pirater med JK, Göran Lambertz, vid SVT:s fikabord. Han vågade inte tippa utgången av fallet, men konstaterade ändå att det är svårt att tänka sig att de inte skulle bli fällda. Han har rätt. Det är svårt att tänka sig. Det vore crazy. Det vore också crazy om de blev slängda i fängelse. När jag får frågan brukar jag alltid tippa tråkigast möjliga resultat (ur krass mediesynpunkt): en skarp tillrättavisning och böter.

5 thoughts on “JK om rättegången mot The Pirate Bay

  1. Hej, kul att se er (iaf Anders) vara med på så många olika ställen. Era uttalanden har faktiskt varit ganska genomtänkta också. Hoppas det går bra för er och att ni knyter mycket kontakter.

    En engelsk release kunde säkert vara något, då det verkar finnas stort intresse för piratrörelsen även utanför Sverige.

    1. Jag förstår att det inte är lika kul att se mig på olika ställen som min unge parhäst. Men tack för lyckönskningarna!

  2. Ojsan, Nu blev det lite fel. Menade att det är mesta Anders jag har sett. Det skulle självklart vara kul att se även dig i fler sammanhang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *