Livet efter piratkrigen

I kväll pratar jag upphovsrätt på Publicistklubben, under rubriken Livet efter piratkrigen, tillsammans med Isobel Hadley-Kamptz, Andreas Ekström, Agneta Lindblom Hulthén och Eva Hemmungs Wirtén. Kom gärna dit (20.00, Café Panorama i Kulturhuset, Stockholm) eller kolla på PK:s nätsändning via Bambuser!

Vad det kommer att handla om mer exakt? Vet ej, jag har bara rubben och undertiteln “Vad händer med journalistiken när upphovsrätten försvagas? Vilka vinner och vilka förlorar?”. Den som kommer till 19.30 får dessutom höra ett samtal om “förlovningsyran i medierna”!

4 thoughts on “Livet efter piratkrigen

  1. Det är så konstigt med debatter där man inte förespråkar något särskilt. Men jag hade gärna sett lite mer konkretion i debatten. “Värna den individuella upphovsrätten” – hurdå?

  2. Ja – fast det har väl väldigt lite med piratkrigen att göra, om man nu ska bry sig om överskrifter? Och eventuellt lite sent påtänkt av SJF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *