Tack för reaktionerna!

MetroSam

Idag skrev Metro om min nätsamhällsomstörtande bojkott och igår pratade jag om den i Studio Ett i P1, tillsammans med den alltid insiktsfulla Brit Stakston.

Det glädjer mig att idén har väckt sådant intresse, särskilt som den är förenad med en hel del stret och en förändring av mina dagliga vanor. Så tack för alla entusiastiska tillrop och även för praktiska förfrågningar om hur man går tillväga för att frigöra sig från De Fyra! Kul också med positiva reaktioner från Google-anställda.

Ikväll ska jag försöka hinna med att blogga om mina äventyr med Linux och Elementary OS så här långt. Tills dess kan ni läsa New York Times intressanta artikel om kopplingarna mellan det amerikanska underrättelseväsendet och Silicon Valley:

Web’s Reach Binds N.S.A. and Silicon Valley Leaders (NYT)

Matthew Yglesias kommenterar artikeln hos Slate:

The fact that American high tech companies have so many foreign customers is a huge source of strategic advantage to the American intelligence community.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *