Delad glädje är dubbel glädje


Det var inte precis oväntat att Piraterna skulle hamna på The Pirate Bay. Vi säger så här: vi blir glada om folk laddar ner boken, och ledsna om folk inte köper den.

Jag tror inte att pdf-kopiorpå TPB är till men för försäljningen av boken. Men eftersom vi månar om läsarnas samvetsro så fixar vi naturligtvis en möjlighet för den som gillar vårt arbete att donera en slant för att stödja mitt och Anders fortsatta skrivande.

5 thoughts on “Delad glädje är dubbel glädje

 1. February 4, 2009 at 08:23

  Måste säga att du följer Coehlo’s sätt och resonering väl. Han, precis som ni, blir fildelad och går gärna ut med detta faktum (men kritiserar aldrig egentligen detta, utan refererar till sin egen “piratsida” där alla hans böcker listas). Gammelmedia plockar upp hans krönikor, insändare, diskussioner och plötsligt får han gratis reklam för sina böcker – som är gratis att ladda ner och läsa. Och av 10’000 läsare vänder sig 10% om och köper hans böcker.

  Snyggt arbetat, funderar själv på om man kan göra något liknande för våra Print-on-Demand böcker, men hur får man lika vida spridd täckning för det man skriver?

 2. Kent
  February 4, 2009 at 17:10

  Tack för en bra bok, jag skickade över en liten peng trots att jag är fattig student. Uppmanar andra som laddat ner boken att göra samma sak!

 3. Simon says...
  April 1, 2009 at 23:00

  Säga vad man vill om fildelning men detta är ambitiöst!

  http://projo.se/2009/02/piraterna-som-ljudbok-fardig/

 4. Patrik BP Andersson
  April 21, 2009 at 13:59

  Tack, men jag väntar tills jag får tag i boken även om jag redan läst den :)