5 thoughts on “Med Google i soffan

  1. Själv gick jag aldrig med i MySpace o Facebook sekterna. Och Google-Sök behöver jag bara använda högst någon enstaka gång i veckan. Det finns alternativ som duger bra, StartPage.com DuckDuckGo.com

    Alla kan inte byta direkt, men alla kan pröva på.

  2. Sam,

    Tack för artikeln i Svd! Fick mig att våga lämna google efter många år av användande.

    Hittade en sida för den som vill ha lite uppslag på alternativ till de stora tjänsterna, lite kul iaf att se vilken bredd som finns där ute:
    http://prism-break.org/

  3. Tack för länken Fredrik, och roligt att jag inspirerade dig!

    Ja, det finns många bra tjänster när man lyfter blicken från Google mfl. Jag kommer inom kort att skriva om några jag själv använder nu. Antagligen blir det först ett inlägg om de sociala medier som fyller tomrummet efter Facebook, Instagram och Google Plus. Sedan inlägg om de appar och program jag använder istället för exempelvis Google Maps, Word, Hangouts, med flera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *